Fullspäckad dag

Tja allihopa! Vi börjar med dagens lärdom. Stoppa inte i dig förbränningspiller i syfte att piggna till och orka jobba framför datorn klockan 21 på kvällen. Mycket dålig idé om man tänkt sova under natten. Det var första dagen på sådana piller för mig på väldigt länge och jag som inte ens dricker kaffe. Jag lyckades väl somna runt hav fem i morse. Det var inte hela världen egentligen då jag i princip kunde sova hur länge jag ville idag. Problemet är bara att får jag inte min sömn vid rätt tidpunkt på dygnet (typ mellan 24-08) så blir jag helt förstörd dagen efter. DET är ett stort problem i mitt liv. Jag lyckas aldrig komma i säng före klockan 2-3 på nätterna. Det beror främst på att jag är hemma sent på kvällarna och man behöver ju lite fritid med. När klockan är 23 för mig är den runt 18-19 för de som slutar kl 17 på dagarna om ni förstår vad jag menar.

Dagen började het okej iallafall. Träffade en vän för att styra upp lite saker och sedan bar det iväg in mot stan för att käka sen lunch med Brosk. Det blev kycklingfilé, hummus, keso och ris på John Chris. Vi passade även på att säga hej till Malin på Gstar för att prova de nya tröjorna som hon berättat att de fått in.

Kvällen avslutades på gymmet med ett par klienter och egen träning. Axlar, mage och biceps stod på schemat och nu är jag uppe i 26 pass i år. Fortfarande 5 pass efter men som sagt, jag tar igen dem när jag är helt återställd efter influensan.

Viktnedgången går bra. Jag känner att kroppen reagerar bra på att utesluta läsk, socker, snabba kolhydrater i alla dess former och framförallt betydligt mindre kolhydrater än jag brukar stoppa i mig. Efter fem dagar ligger jag på -2,3 kg och vätskemängden i kroppen verkar ha stabiliserat sig nu. Efter helgen är det dags för bilder på första veckans resultat.

3 kommentarer

  • Elin1 februari, 2013 kl. 08:20
  • Svara

  Har förbränningspiller stor effekt vid viktnedgång?

  • LI1 februari, 2013 kl. 08:44
  • Svara

  Hej
  Vilka förbränningspiller äter du?
  Hjälper dom verkligen??
  / Li

  • Sofia1 februari, 2013 kl. 08:56
  • Svara

  Hej Philip!

  Tack för en mycket bra och inspirerande blogg! Jag har en fråga! Varför går jag inte ner i vikt?! Jag går på LCHF sedan ca 2 veckor tillbaks, jag träna fyra – fem ggr/v ( allt från bodycombat, bosu,löpning,box) . Jag har tidigare ätit LCHF strikt i ett år och lyckades då gå ner 12 -13 kg men nu har jag 2 kg som jag verkligen vill bli av med, idag väger jag 62.0 och skulle vilja komma ner till 60. I julas tog jag ett uppehåll från LCHF och har velat lite fram och tillbaks men vikten har stått på 62-63, ibland 61kg,

  Hur ska jag gå vidare? Ska jag träna mer? Sluta med LCHF?
  Skulle bli så tacksam för svar, det är verkligen tack vare dig och din blogg som jag började med LCHF!

  Vänlig hälsning
  Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.