House som heter duga på Ambassadeur igår

Igår åkte jag och Andreas till Ambassadeur för att se på när Sibel och hennes DJ grupp skulle uppträda. Vi hade ingen aning om vad som skulle hända så vi åkte dit utan några förväntningar. Väl på plats berättade Sibel att det är en massa DJs som är inhyrda för att skapa en liten housefestival. Jävlar vilket tryck det blev efter midnatt. Det är få lördagar i Stockholm som kommer i närheten av gårdagen alltså. Sliten idag tycker jag ändå att det var värt att komma i säng kl 3 på natten för att ha upplevt det.

Jag träffade massor av vänner där och det kom även fram underbara bloggläsare och instagramfollowers som förgyllde kvällen. Jag gillar när ni hälsar så jag får se vilka ni är. Hoppas det blir en liknande kväll snart igen, det behövs i vår kalla trista vardag.

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.