I morgon börjar 2013 på riktigt!

I morgon är det måndag. Det är första måndagen 2013 och det innebär att jag ska ta tag i allt som ligger och släpar. Jag ska gå igenom alla hundratals mail som är obesvarade, börja blogga mer och strukturera upp vardagen. Det är nytt år och nya möjligheter. 2013 kommer att bli så grymt! Jag hoppas att ni är med på resan så får ni se vad som händer framöver.

Nu ska jag lägga mig och sova. Klockan börjar närma sig 3 på natten och ögonen är svåra att hålla öppna. Vi ses i morgon! Då är det dessutom dags för pass nr 8. Woho!

God natt!

2 kommentarer

  1. Jag tycker att januari kan flyga förbi så att det blir februari och så att vi kan börja köra ihop :-) Är redo för ytterligare en förändring i mitt liv och tycker att tiden går alldeles för långsamt nu. Men den som väntar på något gott… :-)

  2. Åh vad kul att hitta hit, riktigt bra blogg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.