Idag fick min kropp vila

Idag blev det en vilodag. Bestämde mig för det en timme innan jag hade tänkt träna. Jag kände att kroppen sa ifrån. Lätt irritation i halsen, lätt feberkänsla och allmänt trött i musklerna. Då insåg jag att 19 pass på 20 dagar är vad kroppen klarar av och inte en dag till. Det fick bli en vilodag idag. Det gör att jag 2013 är uppe i 7 pass på 7 dagar eftersom jag hade ett till godo. Nu har det gått en vecka för oss som är med på utmaningen, ni glömmer väl inte att vila? Ni som ännu inte gått med, se till att sätta igång nu! 7 pass tar ni lätt in på 365 dagar men ju längre tiden går desto svårare blir det att hinna med.

En som fick ett bra pass idag var Elisabeth. Körde skiten hur henne rent ut sagt, haha. Skyll inte på mig att hon fick köra en massa burpees tills hennes kropp inte orkade hålla henne upprätt längre. :)

burpees tshirt real women

3 kommentarer

  • Mia8 januari, 2013 kl. 12:29
  • Svara

  Cool tisha, vet du var man kan få tag på den? /Mia

  • Mia8 januari, 2013 kl. 12:29
  • Svara

  Måste ha:)

 1. haha fyfan vilken grym tröja!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.