Kyckling och ris sitter fint när man är hungrig

Idag kom Hassan från Jönköping och jag mötte upp honom vid centralen. Vi plockade upp Brosk och begav oss till kungsgrillen vid Hötorget för att käka deras grymt goda kycklingfilé med ris och currysås. Det är grymt bra recovery food om man tränat.

Dagens citat får bli Hassan när han frågar var vi är och vi säger Hötorget då han svarar att där köpte han sin bil. Haha, vi förstår vad han menar men man kan inte låta bli att se bilden framför sig där hötorgssnubbarna ropar ut från sina stånd, gryym biiil.. haalva priiis! Förr oss i Stockholm har hötorget blivit synonymt med fruktförsäljning och snubbar som ropar vackra flicka, köpa jordgubbar till kvinnor och kompis, kom smaka körsbär. Miket gott. Kolla. Smaka. Kom. Till männen som går förbi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.