Lördagkvällen med vänner

Kvällen igår började med att vi fyra barndomsvänner från Jönköping skulle träffas och umgås, dricka en öl och prata gamla minnen.

Det blev väl inte så i slutändan kan man säga. Allt eftersom tiden gick kom fler och fler vänner till Jespers lägenhet i Slussen och på något underligt sätt blev det bara mer och mer alkohol på bordet.

Jag tror att det anslöt nästan 20 pers innan vi hann bestämma oss för att ta vidare festen in till stureplan. Självklart hann jag spänna mig lite framför kameran med Amanda när min tjocka tröja åkt av haha. Hennes mage är det dock ett tag kvar innan jag kan slå. Kolla bara den här bilden.

 

En smygbild togs visst under kvällen. Eller nja, jag var ganska medveten om den men hade hamnat i matkoma pga kolhydraterna så jag hann inte slänga iväg skålen.

Väl ute på stureplan spårade det totalt… fireball.. vem kom på den drycken?

Ja, vi stannar där… Det var en lyckad kväll iallafall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.