Man blir aldrig nöjd

Jag la ut den här bilden på instagram och insåg hur smal man kan se ut på vissa bilder. Ser jag mig själv på kort som ovan skulle jag aldrig gissa på mer än 80-85 kg i kroppsvikt. (187 cm) Jag tror jag har blivit självblind för folk omkring säger att jag vuxit, att jag är stor osv men det är sjukt svårt att känna det själv. Det är ungefär som för folk som går ner i vikt och känner att de inte är smala trots att de är det. Eller när man solar och aldrig känner sig tillräckligt brun haha. Vad vill jag få ut av det här inlägget? Ingenting egentligen mer än att jag måste lägga på mig ytterligare tio kilon för att vara nöjd. 110 kg är nog bra kroppsvikt för mig :)

1 kommentar

    • viktor16 januari, 2013 kl. 08:45
    • Svara

    Du har ju mycket mer muskler än de allra flesta så en bra deff på det så blir det hur bra som helst :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.