Man kan om man vill. Du med!

Visst märker man att man växer och att kläderna sitter tajtare (har inte en enda skjorta jag kan knäppa längre) men det är inte förrän man sätter ihop en före och en efterbild man verkligen ser skillnaden. 10 veckor har gått och jag har lagt på mig 10 kilo och blivit mycket starkare tack vare hårt slit med 7-10 pass per vecka, 8-11 måltider per dag. Tillskotten har bestått av aminosyror, kreatin, glutamin, PWO, proteinpulver, vitaminer, kaseinprotein, omega-3 och gainers i perfekt timing från uppvaknande till läggdags.

Jag vet många som känner att de aldrig når sina mål. Jag vill att ni tänker om. Kroppen går att forma på många olika vis och visst kan det vara svårare för vissa men det är absolut ingen möjlighet. Det är bara lathet (och eventuellt okunskap) som sätter stopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.