Mat och sällskap på stan

Läs inte min blogg om du har svårt att se bilder på skräpmat. Idag blev det en pizza med Shervin vid Hötorget. Giuvetvis åt hon bara en sallad men jag tryckte i mig kalorierna som om jag aldrig sett mat förut haha. Usch, nu efteråt mår jag inte så bra som ni kanske förstår men jag älskar pizza och hamburgare och jag tänker fortsätta äta det tills jag går på min deff om 3,5 veckor.

Efter att ha ätit med Shervin mötte jag upp Jiman och Jesper för att prata om gårdagen, eller natten rättare sagt. Ni vet när man går igenom allt som hänt och man knappt kan sluta garva. De njöt av kinamat vilket gjorde mig sugen på det med så om en stund ska jag äta kycklingwok. Det är så nära man kan komma efter ett besök på ICA i huset bredvid hemmet så här på kvällskvisten.

Här har ni äkta kärlek. Det är svårt att veta hur mycket man egentligen betyder för den lilla busen. Han ställer upp för en i vått och torrt, är alltid superglad när man kommer hem, ligger och tittar på en när man sitter vid datorn, sover bredvid (läs på) mig på natten och gråter hjärtskärande ibland när jag lämnar honom. Tittar jag honom i ögonen viker han undan huvudet i respekt och bara att kunna få honom att blunda och nästan somna som ni vet bara genom att prata med honom är hur grymt som helst. Undrar hur det blir när jag skaffar barn någon gång i framtiden. :)

2 kommentarer

  • Anita21 januari, 2013 kl. 07:31
  • Svara

  Hej,

  vad ar det for hund du har?

  Sa sot!!

  Skulle grana vilja ha en likadan. :-)

  Anita

  1. 75% chihuahua och 25% dvärgpincher

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.