Pass 8 av 365

Idag var det dags att köra ännu ett pass med Shervin som nu går in i slutfasen i sin viktminskningsperiod. Det blev ett helkroppsprogram eftersom hon varit förkyld och inte tränat på ett tag. Jag kan gissa att hon kommer att ha träningsvärk i morgon, haha.

Karin den lilla solstrålen var på gymmet och kämpade på med sin form idag. Det är svårt att bli annat än på bra humör när hon kliver in i lokalen. Den där tjejen vet nämligen inte vad negativ energi är över huvud taget.

Efter Nordic Wellness besöket blev det egen träning för mig. Min kropp ville att jag skulle vila igår men idag kändes det helt okej och jag körde ett riktigt tungt ryggpass. Jag brukar köra biceps tillsammans med rygg men idag ville jag lägga allt krut på baksidan av kroppen och passade även på att köra baksida axlar och trapsen.

Passet avslutades med en dubbel biceps framifrån-pose.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.