Pass nummer 5 avklarat

Sådärja! Nu har axlarna fått sitt! Började dagens underbara pass med pressar i smithmaskin. Minns inte hur mycket jag lastade på men det måste ha varit 70-80 kg eller något sånt. Efter det blev det utåtrotationer och sedan sidlyft. Lyften åt sidan med hantlar fick bli lite lättare eftersom jag körde ett par set i kabelhissen innan. 17 kg hantlar blev det idag i fyra set. Jag körde sedan höga drag mot hakan med rep i kabelhiss, lyft mot hakan med skivstång, framåtlyft med 25 kg viktplatta med olika varianter av rörelse och samma sak med hantlar. Passet avslutade jag med shrugs och armhävningar med fötterna på en bänk. Efteråt blev det 55 g protein och lika mycket kolhydrater. Innan passet drack jag en PWO med extra BCAA och glutamin, samt kreatin.

Status i år: 5 pass på 4 dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.