Protein protein… hej igen min vän

Nu ska vi se… 22 träningspass… 27 dagar idag. Inte så bra.. men vad gör man, är man sjuk så är man. Jag har alltså fem träningspass att ta igen. Jag får se om jag hinner några dubbla den här veckan men eftersom jag varit sjuk är det smartare av mig att vänta med dem till veckan efter. Det blir något lugnare pass att börja med nu i dagarna för att se hur kroppen svarar. Vikten har hållt sig stabil trots ett par kilo viktnedgång under feberperioden. Tror jag ligger på 99,7 kg just nu. Igår var jag extremt vätskefylld men idag känns det något bättre, säkert på grund av alkoholen. Det ska bli skönt att dra ner rejält på kolhydraterna inom kort och samtidigt sluta med kreatin monohydrat som gör att jag drar på mig massor av vätska.

Jag vet inte hur det är för er men jag har stora problem med proteinintaget när jag inte tränat på ett par dagar. Det känns som att motivationen att bomba protein minskar i takt med att dagarna sedan förra gymbesöket blir allt fler. Jag tror inte jag fått i mig mycket mer än 120 g protein idag. Det funkar men är ändå i minsta laget för mig som märker stora skillnader på det och det dubbla under tuffa träningsperioder. Jag ska avsluta dagen med en proteindrink så hamnar jag iallafall på 150 g. I morgon är jag back at the gym så då kommer jag lätt att kunna dricka alla mina drinkar, tugga i mig mina bars och öka proteinintaget i de olika måltiderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.