Riktigt bra rygg och bicepspass! (Pass 22)

Det blev ett riktigt bra rygg och biceps pass för mig på gymmet idag. Hade tänkt köra axlar med Sophie men jag kände att de inte var riktigt återhämtade sedan träningen i lördags.

Av någon anledning lyckades jag träna hela två timmar. Det blir lätt så när det är en massa folk på gymmet man känner. Det är en av anledningarna till att jag ofta tar mig till sats och sportlife. Idag kände jag dock för att vara lite social så det var inga problem. Jag kände dock att magen började kurra efter sisådär en timme så jag fyllde på med 50 g protein och lika mycket kolhydrater för att kunna kötta vidare.

Efter passet hade det mesta i matväg stängt så jag bestämde mig för att dra nytta av min bulk och köpte med tre stycker whopper burgare hem. Jag slängde i mig dem och sedan hände något väldigt märkligt men inte helt ovanligt. Kroppen la av totalt. Jag kände att jag blev segare och segare och till slut hade jag somnat i soffan och vaknade inte upp förrän två timmar efteråt, helt groggy. Eftersom jag har förskjuten dygnsrytm, vilket min kropp inte alls gillar och tränar och håller igång hela dagarna brukar den säga ifrån ungefär var 10-14:e dag. Det som händer är att jag blir helt utmattad när jag kommer hem på kvällen och känner att jag inte har kraft att göra någonting över huvud taget. Idag var en sådan dag. Då är det bara att somna och dagen efter är jag som född på nytt med massor av ny energi under kommande intensiva period. Just idag hade jag för mycket jobb framför datorn för att sova vidare så det jag skulle gjort ikväll blir nu klockan 3:30 på natten istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.