Skönt avslut på en hemsk vecka

Efter att ha legat däckad i sängen i fyra dagar och under lördagen känna att man börjar bli människa igen fanns det inte mycket som kunde stoppa mig ifrån att bege mig ut och njuta av gott sällskap och hmm.. ja lite alkohol. Det är troligtvis det dummaste jag kunde göra efter att ha varit sjuk men några kaffeshots och någon cider kändes så himla rätt ändå. Alkohol rensar ut det sista var vad jag intalade mig haha. Jag lyckades varken bli full eller få någon baksmälla men det kändes helt okej att vara ute även om jag tog det relativt lugnt, speciellt på Cafét senare under natten.

Idag känns det hur bra som helst i kroppen och det enda som sitter kvar är lite hosta men den kommer jag nog att få dras med ett tag till om man får tro Aftonbladet. :)

De som ordnade festen igår var Andreas och Ellen. Många vänner var på plats och vi hade hur kul som helst så tack för en lyckad lördagkväll! På Café Opera fanns många bekanta med och dessutom ingen mindre än dj Tiesto som festade loss.


    

3 kommentarer

  1. Jättekul att träffas igår!!!!

  2. Jag tycker du är så jäkla skön som lever livet trots att du är en seriöst tränande människa ;) varför ska man inte kunna njuta då och då utan att det förstör något!

    • Erica Laerì28 januari, 2013 kl. 10:47
    • Svara

    Tack sjääälv :)!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.