Träna med rep på gymmet

Har ni ett rep på gymmet? Se till att använda det! Tuffare träning får man leta efter. Jag ska se till att filma några övningar i veckan så ni ser vad man kan göra. Till dess kan ni testa att slå det i golvet med båda armarna samtidigt så det skapas vågor som rör sig framåt i sisådär en minut gånger tre. Jag lovar att ni kommer att vara mer än slut efteråt om ni ens klarar så länge.

3 kommentarer

  • 21-årig Gbg-tjej12 januari, 2013 kl. 11:19
  • Svara

  Hej Philip!
  Jag är relativt ny på gymet men känner att jag verkligen har kommit igång bra nu och tycker att det bara blir roligare och roligare. Om jag kunde välja skulle jag nästan vilja spendera alla dagar på gymmet men vet ju att kroppen måste vila…
  Har hört att det bästa är att dela upp kroppen i olika pass så att man t.ex kör lår/rumpa en dag och sedan nästa dag något annat så att lår/rumpa får vila.
  Stämmer detta? Hur tycker du att man ska dela upp sina pass? Och hur många timmar måste en muskel vila för att den inte ska brytas ned?
  Tack för en grymt bra och inspirerande blogg :)
  Kram

  • VERONICA25 januari, 2013 kl. 07:54
  • Svara

  UNDRAR HUR DET GÅR MED FILMANDET AV REPÖVNINGARNA? ;) Vore kul att se!

 1. Yes, mitt gym har ett sådant här rep. Skämtar du eller?! Man blir riktigt jävla slut efter detta. Men det är ju just den funktionen träning ska ha. ”What doesn’t kill you makes you stronger”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.