Utmaningen – 365 pass i år!

Jag undrar vilka som är på min utmaning att köra 365 träningpass i år. 

Som ni förstår är det omöjligt att träna varje dag under ett helt år men min tanke är att de dagar som man inte hinner/kan träna får man ta igen passet en annan dag. Det innebär att man en eller flera dagar under en vecka får köra exempelvis ett morgonpass och ett kvällspass för att komma ifatt. Hur eller vad man väljer att träna är upp till var och en men för mig är det styrka som gäller nu och lite längre fram i vår kan ett träningspass även bestå av konditionsträning.

Jag är uppe i två pass på två dagar nu. Hur ligger ni till?

7 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • Romina2 januari, 2013 kl. 23:46
  • Svara

  Samma här. 2 pass! Imorgon blir det ett till :)

  • Elin3 januari, 2013 kl. 02:22
  • Svara

  Lätt på! Ligger redan back två dagar på grund av feber men imorgon kör jag igång igen!

  • DAvid3 januari, 2013 kl. 12:29
  • Svara

  Jag ær på!

 1. Mitt år ska också fyllas med mycket träning,som vanligt! Med framöver ska det göras om och jag ska köra fyra löp-pass i veckan under en tid. Man kan följa mig via min blogg.

 2. Mitt år ska också fyllas av mycket träning,som vanligt! Dock ska det bli lite ändring på min träning då jag ska köra fyra löp-pass i veckan under en tid. Man kan följa mig via min blogg.

  • Mima3 januari, 2013 kl. 22:14
  • Svara

  Jag är på! Jag har kört 3 pass hittills.

  Gör en # tag på insta som heter typ #fit365

  • VERONICA6 januari, 2013 kl. 19:37
  • Svara

  Hakar lätt på jag! #missboholm

 1. […] och ja, det innebär helt enkelt att man ska träna 365 pass under 2013. precis som han skriver i inlägget så är det omöjligt att träna varje dag under hela året, men det är absolut möjligt att […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.