Atnite app – perfekt när man vill gå ut och klubba

I och med att det blev en spontan utgång igår funderade jag på vart alla vänner befann sig ute i vimlet. Jag scrollade igenom instagram och kikade på facebook. Jag fick ingen bra uppfattning av vad som gällde just den här helgen. Det visade sig senare att några av dem var på Solidaritet vilket blev valet för den kvällen. Jag tänkte att det måste finnas ett lättare sätt att hålla koll. Döm av min förvåning när jag idag fick höra att det finns en helt ny app för just det ändamålet.

Den heter Atnite app och gör att man kan se bilder som folk lägger upp från nattklubbar och restauranger. Du slipper en massa andra orelevanta bilder i det sammanhanget och kan fokusera helt på vart du ska spendera din lördagkväll (eller andra dagar i veckan om det nu är så). Hur bra som helst ju!

Vill du vara betatestare av appen hittar du sidan här: http://beta.atniteapp.com/

Jag såg dessutom att man kan vinna biljetter till Sensation white om man gillar deras facebook sida: www.facebook.com/atniteapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.