Ben, baam boom!

I natt blev det bara 5 timmar sömn eftersom jag hade riktigt svårt att somna. Jag vet att det beror på för mycket koffein sent på kvällen. Jag var rätt förstörd i sisådär en halvtimme när jag vaknade och sedan kickade redbullen in som jag hällde i mig så fort jag klivit ur sängen. Tror duschen gjorde sitt med. Hur som helst tränade jag två personer sedan var det dags för min egen träning. Ben stod på tur och jag laddade med en proteindrink och lite peppande musik som ni tipsat om i inlägget nedan.

Själva benträningen gick bra och det blev knäböj, benspark, lårcurl, upphopp, utfall och vadpress, både med rak och böjd knäled. Efteråt skakade jag som en kyckling i benen men känslan var helt underbar. Helgen kan inte börja på bättre sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.