Bra avslut på lördagen med härliga malmöbor

Bilderna nedan sammanfattar lördagen i Malmö. Jag hängde på ett gäng glada malmöbor som ville visa hur man festar i skåneland. Allt började på Bellinis med en massa goda coctails. Minns inte hur många men jag tror det stod 30 stycken på bordet när vi kom fram. Inte bra när man dietar om man säger så. Jag hade så klart sparat mina onyttigheter under ätardagen för att avnjuta ett par av dem. Efter det bar det vidare mot ett par klubbar och kvällen avslutades med efterfest hos en snubbe i en lägenhet mitt i stan. Där unnade jag mig min första hamburgare på min första ätardag haha. Efteråt var det sängen som gällde så det blev en taxi hem till mormor för att få min skönhetssömn innan det var dags att träffa brorsan och deras nyfödda bebis.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.