Bra pass på SATS Mobilia

Det blev ett riktigt bra axel och triceps pass på Sats Mobilia i lördags. Bästa lokalen, läget och personalen. Har ni inte varit där så rekommenderar jag er att prova. För mig är det ett självklart val när jag är i Malmö. Vid sidan om är Sats Entré ett riktigt bra gym med men det ligger tyvärr en bit ifrån där jag bor när jag är nere.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Frågan igen :) har du provat något Actic gym nere i Malmö? Otroligt nyfiken på vårat nya gym i Bellevue. Du provtränar alltid gratis you know :)

  • Cecilia4 februari, 2013 kl. 18:52
  • Svara

  Hej.
  Jag försökte ställa en fråga till dig på träningsprofilen, men du verkar inte vara så aktiv där? Jag undrar hur man ska träna, styrketräning, om man vill bränna fett. Ska man ta tunga vikter, eller lätta vikter? OM man tränar med tunga vikter, blir man ”stor” då?

 2. C Marklund: Jag var bara nere två dagar men nästa gång jag kommer ska jag försöka testa det. Var ligger det?

 3. Cecilia: Jag är tyvärr inte så aktiv där längre. Jag tycker att du ska köra tungt men inte för tungt så du skadar dig eftersom du förhoppningsvis äter mindre mat nu än din kropp behöver. Nej, det innebär inte att du blir stor eftersom du ligger på kaloriminus. Det kan hända att du lägger på dig lite muskler i början men det är bara bra eftersom du ökar energiförbrukningen då. Förhållandet för muskelökning är nämligen inte det bästa men de flesta känner att de blir starkare medan de minskar i omfång genom att styrketräna med tunga vikter under viktnedgången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.