Dagens första pass

Dagens första pass blev ett bröstpass med Brosk på Sats Zenit. Nu var det ett tag sedan jag körde bröstmusklerna så jag nöjde mig med att öka till 90 kg i bänkpressen. Dock blev det 20 reps, 16 reps och 15 reps på den vikten. Brosk den lille luringen har ökat från 70 kg till 100 kg på kort tid med hjälp av en träningsmetod han hittat på nätet. Så kul att han börjar komma upp i bra nivå med träningen nu. Jag har till och med lyckats få honom att vilja bulka ett par veckor för att optimera muskeltillväxten och styrkan. Ska bli kul att följa. För min del är det fortfarande deff som gäller. Riktigt nice det med!

Vila bör man, iallafall mellan seten. Det är då mobilen kommer väl till hands. Instagram, facebook osv. Untz untz!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.