Dagsformen

Här är två bilder från gymmet idag. Får ofta höra att det är bäst att köra på ett par månader utan att visa sig och sedan chocka med sin nya kropp. Visst kan det stämma om man inte bloggar osv. men jag vill att ni läsare ska kunna följa min förvandling allt eftersom. Jag är inte nöjd med min fettprocent idag. Jag är långt ifrån där jag vill vara men jag känner ändå att det är min skyldighet att visa hur det ligger till. Däremot har jag kontroll över kroppen och kan få den att se ut som jag vill. Innan nyår var det upp i vikt och nu är det ner, haha. Här är iallafall dagsformen.

97,5 kg – 20,2 % fett

2 kommentarer

  • Micke6 februari, 2013 kl. 14:00
  • Svara

  Tjo. Grym blogg du har. Har tränat på gym i ca 3 månader och läser din blogg varje dag och blir lika motiverad varje gång.
  Jag har tänkt börja dricka BCAA och undrar vilken du rekommenderar?

  • Sofia6 februari, 2013 kl. 22:50
  • Svara

  Man är aldrig så hård mot någon som man är mot sig själv:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.