Dagsformen

Dagen efter en lång natt på Café Opera. Det blev ett rätt bra bröstpass i dag ändå.

1 kommentar

    • Madde15 februari, 2013 kl. 09:04
    • Svara

    Hej Philip! Tack för en jättebra blogg, kikar in här var och varannan dag och du ger mig ständigt ny inspiration! Jag har en liten fråga som jag undrar om du kan svara på, jag går nu på Viktväktarna och försöker tappa ett par kilo, samtidigt har jag sen en tid tillbaka börjat köra tre riktiga styrketränings pass i veckan o även kondition 2-3 andra dagar i veckan. Det jag undrar är om jag kan bygga muskler när jag nu äter efter VV:S metod eller bryter jag bara ner min kropp för att jag äter för lite kalorier? Är jättenoga med att den maten jag äter är näringsrik med mkt protein, lite kolhydrater o fett.
    Vore jättetacksam för svar, ha en finfin fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.