Det blev en snabb runda på stan idag

Idag blev det ingen träning trots att jag hade planerat ett ben och rumpa pass sedan tidigare. Anledningen var att jag var så trött på kvällen när det väl var dags men eftersom jag befann mig på gymmet körde jag några set vadövningar och lite mage innan jag gick hem.

Tidigare idag var jag inne i stan en runda och träffade syrran och Calina som jag inte träffat på flera år. Det kändes dock som att det var förra veckan eftersom hon är så avslappnad och glad jämt. De hade varit på en klinik och fixat Calinas läppar.

Jag fick med dem till en restaurang vid stureplan där jag beställde ännu en variant av kyckling och ris. Jag tröttnar aldrig på den maten haha. Idag blev det den enda lagade måltiden och för övrigt har jag druckit proteindrinkar, ätit finncrisp, nötter och druckit proteinmjölk. Jag köpte en sån där påse Läkerol YUP Lakrits och nu kan jag inte sluta äta dem haha. Som tur är så är de sötade med stevia så det är egentligen ingen fara. De väger i princip inget heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.