Du bestämmer över din kropp!

Tänk på att du själv bestämmer hur din kropp ska se ut. Det är det som gör oss människor så fantastiska. Det finns ingen anledning att gå runt med ångest. Vill du vara smal fixar du det. Vill du växa gör du det istället. Med rätt kost och träning kan det inte gå fel. Det är bara latheten som sätter stopp. För tyvärr är vi människor otroligt lata med. Men inte du och jag, ellerhur?

3 kommentarer

 1. folk utan motivation är väldigt oattraktivt överhuvudtaget…

  • E9 februari, 2013 kl. 20:32
  • Svara

  Hej! Du har en helt grym och inspirerande blogg och har ju väldigt bra koll på kost och hälsa så tänkte rådfråga dig lite. Det är så att jag försöker gå ner i vikt jag väger 60 kg och är 163 cm, ingen övervikt av något slag men har väldigt mycket kroppsfett som jag försöker bli av med, genom att äta 1200 kcal om dagen.jag tränar ca 2 gånger i veckan på gym då både kondition och viss styrka men känns inte som det händer något! Försöker vara strikt och har varit de i ca 4 veckor tappar motivationen!! Vill gärna även ha måttliga ”ätardagar” men går upp jätte mycket i vikt om jag väl har det, snälla hjälp mig lite på traven, hur ska jag göra? Vad ska jag ändra?

  • NA11 februari, 2013 kl. 04:25
  • Svara

  Jag kommer stalka din blogg framöver! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.