Fredagspasset och påfyllning av mina 7 enda livsmedel hemma

 

Sista vardagen den här veckan. Vad ska man träna? Jo det får bli rygg och framsida lår. Baaam! Blev ett riktigt bra pass trots att jag kände att det var väldigt fattigt med kolhydrater i kroppen. Dock inga problem för min del utan jag kämpade på med tunga vikter som vanligt. Före passet blev det en proteindrink och direkt efteråt en gainomax. 30 min efter det åt jag dagens enda lagade måltid, ris och kyckling.

 

På väg hem från gymmet köpte jag lite påfyllning med det enda jag äter vid sidan om riset och kycklingen (och lax ibland). Tyvärr hade ICA här inte lightversionerna av osten och philadelphian men det får funka ändå. Vid sidan om de en till två kycklingmåltiderna blir det någon banan, någon proteinmjölk, fyra finn crisp med phil och ost samt lite nötter under dagen. Jag dricker även 4-6 proteindrinkar per dag. Proteinet är One Whey från Fitnessguru och favoriten nu är isolatet med ananassmak.

Jag tänkte att det är dags att uppdatera med en före och efterbild. Det har nu gått 20 dagar och jag har gått ner 4,5 kg och minskat 15 cm kring midjan.

1 kommentar

  1. Herregud!! PÅ 20 dagar?? Riktigt bra jobbat du, fyfan va inspirerade, ska själv börja deffa snart hade jag tänkt, hur såg kost och träning ut dessa 20 dagarna om man får fråga? :) Uppskattar svar! / JOSEF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.