God morgon!

I natt sov jag och busen som kungar. Man riktigt känner hur kroppen fokuserar på att återhämta sig. Jag vaknade till och med av mig själv för första gången på vääääldigt länge. Nämligen klockan 10. Kände mig ”typ” utvilad. Det beror säkert på de senaste veckornas få timmar sömn. Kroppen vänjer sig vid det till slut har jag märkt. Kan tillägga att jag inte kom i säng förrän vid 3 i natt.

Jag vaknade dock med kurrande mage vilket jag inte gjort på ett bra tag. Jag bytte därför ut min ordinarie proteindrink mot en proteinmjölk och tre finn crisp med philadelphia och ostskiva istället. Det fyller magen lite grann så drinken får vänta en timme.

Nu ska jag förbereda här och bege mig iväg till gymmet. Benen ska demoleras idag. Ser fram emot det!

ps. Vad kul med era kommentarer till inlägget nedan. Ska sätta mig och läsa vilka ni är senare idag. Spännande!

1 kommentar

    • CC22 februari, 2013 kl. 10:09
    • Svara

    varför kommenterar du inte vad som har hänt med Jennifer??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.