Har ni provat Tabata intervaller?

Har ni provat Tabata appen som finns att ladda ner till iPhone (och säkert Android med). 

Jag tycker Katrin förklarade det bäst i sin blogg:

”Åhhhh…det är så skönt att komma ut till ön. Jag jobbade på bra idag, jag tränade med Philip mellan 15-16, nåt jävla tumbo-pass skulle vi tydlingen köra idag, inte alls kul. Philip la sin IPhone vid mitt öra och sen plingade den mest hela tiden. I tjugo sekunder skulle jag köra en övning och sen fick jag vila i tio. Åtta gånger på varje övning. Vidrigt var det. Jag kommer nog att bli ”sjuk” nästa pass för jag orkar inte med Philip mer. Han tar ut sin aggression på mig känner jag och det är inte okej. ”Ska ru bli av med det sista, eller hur var det nu?”, säger Philip och sen fortsätter han att tortera mig. Jag älskar Philip för det såklart. Jävla Philip.”

Jag tycker att ni också ska köra det när ni har tid. Det är maximal träning i fyra minuter per övning. Kör så många övningar (ex burpees, löpintervaller, plankan, armhävningar osv) du hinner eller orkar med. Variera fritt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.