Lördagen var nice som vanligt

Igår blev det en trevlig kväll på stureplan med vänner och bekanta. Visst var jag på finest awards i onsdags och borde egentligen tagit det lugnt den här helgen men jag känner att det är lördagkvällen jag unnar mig efter allt slit under veckan. Jag struntade i min ätardag och valde vodka med redbull som min ”unnarmåltid” istället. Kanske inte världens bästa sak efter ett axelpass tidigare under dagen men jag försökte optimera situationen så mycket som möjligt med massor av vatten och proteindrinkar under kvällen. Dessutom drack jag inte så mycket utan bara så jag kände mig lite ”go”. Chico fick hålla sig till sina proteinbars. Ska han komma i form till sommaren får han ligga i ;)

Jag vet inte hur många ställen vi hamnade på men det var riktigt bra drag på alla. Vi började med Cafét, fortsatte runt på lite olika ställen och avslutade med Sollan hur som helst.  

Det är inte varje dag man träffar på en klient ute på krogen. Jag vet inte om det är jag som ska skämmas eller hon. Haha. Vi passade på att ta en vimmelbild iallafall. Nästa gång jag ser henne är på gymmet svettandes och skrikandes som vanligt. Då är allt i sin ordning igen. Vet i och för sig inte om hon drack något i går men det antar jag att hon inte gjorde. Mina elever är så duktiga så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.