Maten idag

Idag har jag äntligen känt mig så gott som återställd efter influensan jag fick för två veckor sedan. Så underbart! Jag ligger fortfarande sex pass efter då jag kört 31 pass hittills i år. Jag ska försöka komma igång med cardioträningen och då kommer jag att kunna köra lite fler dubbla pass om dagarna.

Idag har kosten sett ut så här:

VAKNAR
1. Aminosyror + L-glutamin
2. Redbull light + banan
3. Proteindrink 40 g
4. Proteinmjölk 22 g
5. Bulgursallad med kycklingfilé
6. 8 bitar sushi (två rullar och resten lax)
7. Proteindrink 40 g
TRÄNING
8. Gainomax 20 g
9. Sallad med kycklingfilé
10. Nötter + ett halvt glas proviva
11. Proteindrink 40 g

Maten är jämnt fördelad under de 14 timmar som jag är vaken. Jag kom över 200 g protein idag vilket är mitt absoluta minimum. Fettprocenten har sjunkit från 22,4% till 20,2% på 10 dagar vilket jag är nöjd med. Vikten är 97,5 kg ikväll vilket innebär 2,5 kg mindre än vid start. Dock pendlar den upp och ner om dagarna men det är inget jag bryr mig om. Det är fettprocenten och det visuella som är det viktigaste. Huvudsaken är att jag håller mig över 90 kg när jag är i mål med min deff i April.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.