Min kost under dieten

Det är många som frågar mig på facebook, mail och instagram vad jag äter för att få mina snabba resultat. Jag håller min kost väldigt simpel och äter enbart detta:

– Proteindrinkar
– Ris och kyckling eller lax + grönsaker (ett till två sådana mål om dagen)
– Proteinbars vissa dagar (50 g protein / 9,6 g kolhydrater)
– 1-2 st proteinmjölk
– Cashewnötter och mandlar
– 4 st Finn crisp med philadelphia light och en ostskiva på
– Pre workout, omega-3, c-vitamin, multivitamin, Heat fettförbränning, aminosyror och zink & magnesium.
– Dryck: vatten och kolsyrat vatten

Thats it. Ovanstående livsmedel sprider jag ut på cirka 10-12 tillfällen under dagen.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • M21 februari, 2013 kl. 07:09
  • Svara

  Har heat verkligen den effekten som skrivs? Läst lite blandat på nätet – om att den mest verkar ge energi, driva vätska men ej bränna fett samt innehålla farliga saker som synergin?! Vore kul och höra din åsikt. Jag vill ta den för att va en skjuts i rätt riktning men får nej från sambo…

  • Tompey21 februari, 2013 kl. 12:35
  • Svara

  Tror du att du skulle kunna uppskatta på ett ungefär vad ditt dagliga kalorivärde ligger på? Det skulle uppskattas väldigt mycket!

  • A21 februari, 2013 kl. 12:45
  • Svara

  Hej Philip jag är ingen diet expert på något sätt men är ändå rätt så insatt i ämnet kost/diet (intresserad)
  Tänkte du skrev att du drack 1-2 protein mjölk om dagen. Tänkte på att en mjölk innehåller ju ändå ca 225 kcal x2 = 500 kcal.
  Är inte de kcal bättre att få i sig igenom tex kyckling,fisk såsom tex en burk tonfisk/makrill för att få bort mejeri produkterna för vad jag hört ska man sträva efter att få bort så mycket mejeri produkter som möjligt, eftersom de mättar mindre tycker jag och innehåller ganska mycket kcal? Får gärna rätta mig om jag har fel.
  MVH A

  • sandra23 februari, 2013 kl. 22:25
  • Svara

  är detta ditt dagliga intag? hur många kalorier äter du om dagen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.