Plötsligt händer det…

Jag vaknade av mig själv idag för andra gången i mitt liv typ. Helt sjukt haha. Det firade jag med ett fettförbränningspiller och en proteindrink. Dagen till ära slängde jag i mig en banan också. En dusch med Chico senare och jag är redo för resten av dagen. Tagga!!

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jennifer27 februari, 2013 kl. 12:41
  • Svara

  Vad är det för fettförbränningspiller du använder?

  • Sofie27 februari, 2013 kl. 13:04
  • Svara

  Hahah nej vad söt! …Din hund alltså ;)

  • Becca27 februari, 2013 kl. 17:27
  • Svara

  Hej! Jag vill losa min 7 över kilon så fort som möjlig! Är de då lchf du rekommenderar? Som oftast ger dem snabbaste resultaten. Om man tränar intensivt i början kommer kroppen in i ketos fortare då? Ivrig som man är vill man vakna upp som perfekt i morgon

  • maja27 februari, 2013 kl. 22:13
  • Svara

  Haha så jäkla söt, den hunden vill man ju ha :)

 1. Alltså ni två, bästa teamet alltså! Så sött! :D

 2. Jag undrar också vilka fettförbränningspillr du tar.

  Samt om det finns några proteinbars som är ok att äta och inte sprängfyllda med socker? är så smidigt att ha med sig men får hela tiden höra att det ”bara är socker”.

 3. Jag använder Heat från Fitnessguru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.