Rösta på min blogg till Finest Awards

Nu är det åter igen dags för Finest Awards där förra årets bästa bloggar med mera ska utses. Eftersom jag nu är finalist vill jag så klart vinna. De enda som kan hjälpa mig är ni så det skulle vara guld värt ifall ni ville klicka er in på röstningssidan och lägga en röst på mig och min blogg. Jag begär inte mycket av er (förrutom att jag vill att ni skriver fler kommentarer, haha) men det här kan ni väl ägna en minut åt? Taaack!

PS. Ni kan rösta en gång per dag fram till 8 februari.

http://finest.se/finestawards/

http://finest.se/finestawards/

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Emma18 januari, 2013 kl. 20:27
  • Svara

  Done and done! Självklart! Lycka till, här hålls tummarna, eller ska man säga bryt ett ben? ;)

  • Elin18 januari, 2013 kl. 20:46
  • Svara

  Då har jag avlagt min röst :) Lycka till !!

 1. Så!

  • maja19 januari, 2013 kl. 10:56
  • Svara

  Du ska kanske skriva att man får rösta 1 gång per dag :D

  • maja19 januari, 2013 kl. 10:58
  • Svara

  Du ska kanske skriva att man kan rösta 1 gång per dag :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.