Två pass och en power walk idag

Idag blev det en power walk och två träningspass på gymmet. Det första passet var ett riktigt tufft och intensivt ryggpass. Jag känner att jag bibehåller styrkan riktigt bra trots kaloriminus och väldigt lite kolhydrater per dag. De enda kolhydraterna jag fått i mig idag bestod av ris och fyra finn crisp. Visst, det är like kolhydrater i sallad och mjölk med men det är försumbart med tanke på mina träningspass.

 

Anmdra passet körde jag med PT Anders. Vi värmde upp med två axelövningar som egentligen inte hade med passet att göra men det var skönt att få lite pump. Sedan stod biceps och vader på schemat. Lite över en timme tog det passet så totalt har jag tränat tre timmar idag. Det känns i kroppen. Ni vet den där sköna känslan att man ansträngt sig och känner sig lite seg i musklerna. Underbart! Haha, nu kom jag på att jag drack en 55 g protein 50 g kolhydratsdrink den timmen jag jobbade mellan de två passen så lite mer kolhydrater fick jag trots allt i mig. De gick raka vägen ut i musklerna så de räknas ändå inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.