Veckan börjar bra!

Idag var jag ute och gick en rask promenad i stan. Det var soligt och skönt men satan vad kallt det var. Det var inte mycket annat att göra än att traska in på Lindberg på Gamla brogatan 13 och köpa en varm härlig mössa. För er som inte varit där kan jag säga att de har riktigt bra klädesplagg för bland annat huvud och händer så här års. De har dessutom en massa barnoveraller och liknande om ni har kids hemma. Tyvärr var det ingen rabatt på min mössa men jag såg 50-70% skyltar lite här och där i butiken. Ett tips bara.

Jag passade även på att köpa lite brun utan sol på Inn och finn bredvid. Jag vill gärna hålla mig brun men är lite tveksam till hur hälsosamt det är att lägga sig i ett solarium titt som tätt.

Lunchen idag blev… ris och kyckling, såklart. Jag köpte den här goda tallriken på mitt favoställe Kungsgrillen som ligger vid Hötorget. Såsen är en currysås som är helt underbar till riset.

Ni vet när man äter bra mat kommer man till slut kunna dra upp tröjan utan att det väller ut en torktumlare. Jag är inte så rippad som jag vill än men på god väg iallafall.

2 kommentarer

  1. Du är grymt duktig och väldigt inspirerande!! :-) Jag vet inte om du har hört det förr, men jag funderade på vem du är lik och kom på det nu, Peter Facinelli: http://cdn2.team-twilight.com/wp-content/uploads/2010/11/Peter_LoveDrugs1.jpg

  2. Tack! Haha, jag har hört ett par stycken men aldrig honom :) kul :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.