Vilka är ni?

Nu är det dags kära vänner… Ni är tusentals som läser den här bloggen. Ni är väääldigt blygsamma med kommentarer tycker jag. Nu är det dags för er att berätta vilka ni är. Ålder, yrke, var ni bor och kanske hur ni hittade hit eller liknande. Ni bestämmer själva men något får ni allt kladda ner. :) Skriver ni er bloggadress lovar jag att kika in där.

Seså, lite aktivitet på er med nu!

65 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Din blogg är bästa inspirationskällan! Vissa dagar funderar man på att skippa gymmet så BAAM har du lagt upp foto på instagram från la gym. Då går man dit!
  Jag heter Anna, 28 år, driver eget företag i Skåne. Tränar gym, spinning, löpning och crossfit!
  De är jag!
  Heter Baraannish på instagram!
  Fortsätt inspirera! Ha de fint!

 2. Hej hej! Sandra heter jag, är en snart 25 årig tjej från nykarleby, Finland. Jag hittade hit till din blogg via instagram, där jag också följer dig. :)

  • viktor21 februari, 2013 kl. 06:54
  • Svara

  jag är en 17årig kille som går gymnasiet

  • josefine21 februari, 2013 kl. 07:03
  • Svara

  Josefine heter jag är 23 år från Stockholm, jobbar som mättekniker. jag hittade din blogg via katrin z, TROR jag? Men det var så himla längesen att jag ej minns! :) jag har aldrig kommenterat men har följt dig länge och vill bara säga att jag gillar dig och din blogg skarpt! Jag tränar själv seriös styrketräning 6 ggr/veckan så jag blir mycket inspirerad utav dig!

  KRAM! :)

  • Cristian21 februari, 2013 kl. 07:24
  • Svara

  Hej!!
  Jag är en kille på 48 år som bor i Stockholm och tränar styrka och kondition 5 gg per vecka.
  Du har en bra blogg!!

  • Kakan21 februari, 2013 kl. 07:30
  • Svara

  En 25-årig polisstudent som behöver all styrka hon kan då längden inte alltid räcker till :)

  • Sofia21 februari, 2013 kl. 07:31
  • Svara

  Hej! Jag pluggar till läkare i Linköping. Följer din blogg via bloglovin varje dag och även om vi tränar väldigt olika tycker jag att den är väldigt underhållande. Har nog följt dig sen du började med Katrin Z. Fortsätt som du gör! Kram Sofia

 3. Hej Philip! Din blogg är grym och väldigt inspirerande! Jag heter Johanna, är 23 år och bor i Göteborg. Jag lider av en reumatisk sjukdom, och bestämde mig för ca 1 år sedan för att ta tag i mitt liv igen. Gå ner 30 kg (har 10 kvar) och bättra på min styrka och hälsa i allmänhet. En riktig livsstilsförändring!
  Din blogg hjälper mycket! :D Du är informativ och alltid peppande! Stoooor kram till dig :)

 4. hej philip! tant petra här! du kanske känner igen mej jag har följt dej länge, här och på fb brukar kommentera och ställa frågor började följa din blogg för längesen när jag gick ner efter graviditeten med LCHF . sen har jag inte kunnat sluta, du är en stor inspiration och kul att läsa om någon som är kunnig inom området !
  Jag jobbar som restaurangbiträde (där är också ett fail för de sista på min viktnedgång, aaah:!!!) är 25 år och bor utanför södertälje i en liten håla som heter Järna. skulle verkligen vilja träna med dej någon gång!
  KRAM tant petra

  • Signe21 februari, 2013 kl. 08:26
  • Svara

  Hej!

  Jag heter Signe och är 29 år och bor i Solna. Sommaren 2011 vann jag en kurs i Poledance och i samma veva la jag om min kost. Den kombinationen gjorde att jag gick ner 17 kg och nu skriver jag en väldigt engagerad blogg om just Poledance men även om inspiration och viktnedgång. Förutom pole tränar jag även luftakrobatik, Crossfit, Kettlebells och massa annat. Tränar på Balance och på studio Dancing Queen.

  Skulle vara kul att bjuda in dig på ett varv runt stolpen. :P

  1. Just det, min blogg hittar du på svettigmenstolt.shapemeup.se

  • Anna Nyberg21 februari, 2013 kl. 08:33
  • Svara

  Hej där Philip!
  Har följt din blogg i ett par år nu (och Facebook, Twitter och Instagram – heter Nybergskan på Twitter och Soda82 på Insta om intresse finns..;)) Minns faktiskt ärligt talat inte hur jag hittade till dig, men givetvis är det mitt stora träningsintresse som ligger till grund.

  Är tidigare mångårig gruppträningsinstruktör i bla Bodypump, spinning och core och har varit en VERKLIG gruppträningsråtta! I samband med att jag för snart två år sedan ”gick in i väggen” lite grann efter en period med ALLT för mycket träning och ALLT för lite mat, så hade jag inte längre någon lust för gruppträning och la ner allt instruerande! Började istället att ägna mig åt min passion; löpning, och har nästan bara sprungit sedan dess! Gymmet har varit ”ett måste” nån gång i veckan, för att man ”ska” och för att hålla för att springa. MEN, nu har jag påbörjat en satsning i gymmet! Ett ont knä som jag helst inte ska springa så mycket på har gjort att jag har fått lägga om min träning. Kör nu med ”pt” (en mycket styrketräningskunnig kompis) tre gånger i veckan på gymmet, springer två gånger och yogar en eller två – och märker redan skillnad på kroppen!! Har kört det här upplägget i fyra-fem veckor nu och SER synliga resultat- amazing!

  Hade redan innan lite tonade armar och så där, FAST jag inte gymmade, så jag tänkte att det kunde vara kul och se hur man kan se ut efter ett halvår om man satsar lite mer.. Så det är en kul resa jag har gett mig ut på! Det som förvånat mig mest hittills är hur fruktansvärt hungrig man blir av styrketräning!! Jag har alltid trott att långdistanslöpning tarvar mest energi, men det går inte att jämföra!! Är hungrig jämt och äter som en häst nu för tiden=)

  Tack för att du skriver för oss- du är en grym inspirationskälla! /Anna Nyberg

 5. Hej Philip,
  din blogg är bäst!
  Har följt din blogg ett tag och har dig även som vän på Facebook. :)
  Tycker att du är hur duktig som helst och en grym inspirationskälla!

  Jag heter Veronica och är 30 år gammal.
  Jag är norsk, bor i Oslo och jobbar som jurist.
  Dock funderar jag på att flytta till Sverige om ett tag.
  Jag kör 2 pass med min PT varje vecka, 2 pass med egenträning och sedan 1-2 gruppträningspass också (mest för den sociala biten).
  Skulle också vilja köra ett pass med dig någon gång jag är i Stockholm! :)
  Kram Veronica

  • Domina Stjerneklev21 februari, 2013 kl. 09:54
  • Svara

  Jag följer din blogg slaviskt pga att jag får så himla mycket inspiration utav dig. Jag är en 20 årig tjej från Skåne som, i alla sina dagar, har varit otroligt hälsosam. Jag har tävlat i allt från ballet, gymnastik (ringar + bom), fotboll, tävlingssimmat mm. Jag har alltid varit aktiv och aldrig behövt oroa mig för hälsan tills en dag då jag stängde av allt. Jag sket i träning, började festa/dricka alkohol, äta riktigt ohälsosam mat och såklart gick jag upp i vikt. Efter att jag i flera år försökte bli vältränad igen (eller inte då jag åt choklad mm efter träningspasset) så började jag spy. En kväll föll jag ihop i vår trappa och mådde så dåligt att jag lovade mig själv att aldrig gå igenom det igen. Mitt liv idag är det enda jag önskade mig. Jag tränar ca 4 dagar i veckan, jag har med din och shervins hjälp gått ner 6 kilo. Ni motiverar och förändrar mångas livsstiler! Fortsätt att skiva, motivera och vara dig! Hade kunnat döda för att få träna med dig, åtminstone om bara en enda gång!
  Massa kramar!
  Domina

  • Frida21 februari, 2013 kl. 10:01
  • Svara

  Jag är en 19årig tjej från Gällivare som bor i Malmö. Jobbar som spa-terapeut. Kommer verkligen inte ihåg hur jag hittade hit, vet bara att det var 2-3 år sedan. Kanske genom en länkning av någon annan!

  Jag älskar att röra på mig. Styrketräning och spinning är det som det blir mest av för min del!
  Kan du inte ta mer exempel på övningar för bålstabilitet och/eller inre magmusklerna? Tack :)

  • Matilda21 februari, 2013 kl. 10:07
  • Svara

  Hej! Matilda heter jag och kommer från Ystad, Skåne. Jag har följt din blogg länge och jag gillar verkligen den! Blir väldigt inspirerad av dig. Har t.ex gått ifrån endast löpning till mer styrketräning för att bygga! :) fortsätt blogga som du gör!!

  • Petra21 februari, 2013 kl. 10:40
  • Svara

  Tänk vad svårt det är att berätta om sig själv! Är iaf en snart 23årig tjej från Lund. Jobbar som kassaansvarig i en byggbutik och har tummen mitt i handen =P Har två hästar som jag tillsammans med träningen spenderar min fritid på. Gjorde en bankart operation förra våren och det var först vid årsskiftet jag kunnat träna ”på riktigt” igen. Jobbar nu mycket med viktnedgång, kondition och tajta till kroppen.
  Vet inte riktigt hur jag hittade in här för ett par månader sen, tror det var via någon annans blogg. Tycker din blogg är väldigt inspirerade och har lärt mig både ett och annat. Något jag hade önskat mer av är övningar för det olika muskelgrupperna =)
  Mvh Petra

 6. Jenny Grimberg, 21 år studera industriell marknadsföring och försäljning i Ljungby. Var med om en bilolycka förra året som satte ett antal käppar i mitt ljul inom träning då jag inte får träna med vikter och likande. Försöker så gott jag kan hitta bra hemma träningen och sökte därför runt på bloggar och hittade dig och har vart fast här sen dess :)

 7. Hej :-)
  Läser din blogg och inspireras till träning och tänka på kosten !!
  Du verkar vara en bra PT och ha koll !!
  Jag har som mål att tappa 7 kilo och blir fastare ..jobbar också med mitt
  Sötsug ;) jag tror maten är steg ett…funkar den så kommer resultat. .
  Jag är 37 år och bor i Hälsingland…är utblidad beroendeterapeut men har
  tagit en paus och jobbar nu på statoil 50procent..mycket tid för
  Familj och träning :-)
  Ha en bra dag !!
  Mvh VERA

 8. 24 årig tjej från Gävle. Minns inte hur jag hittade din blogg eller instagram, men har följt dig väldigt länge. STOR inspirationskälla :D Älskar allt som har med träning, kost och utmaningar att göra, desto svårare och jobbigare utmaning, desto bättre..

 9. Sandra, 20 år från Stockholm. Hittade dig genom att jag läser Katrins blogg! Studerar, jobbar som barnflicka och tränar, varje dag! Äter LCHF och eftersom du förespråkar det har jag funderat på att anlita dig som PT flera gånger! Följer dig både genom bloggen, instagram och facebook. Mycket bra tips på övningar, har snott en del till mina egna pass. Extra kul med så snygga bilder.. ;)

  • Victoria21 februari, 2013 kl. 11:18
  • Svara

  Hej Philip!

  Victoria heter jag, 25 år gammal o bosatt i Kungsbacka (utanför Gbg). Jobbar som undersköterska. Hittade till din blogg via Katrin Z o har följt den sen dess. Tycker du verkar vara en härlig kille o har en intressant blogg :)

  • Maria21 februari, 2013 kl. 11:18
  • Svara

  22 år, forskningsassistent från Lund! Hittade dig efter du började träna Katrin Z.

  • Cissi21 februari, 2013 kl. 11:29
  • Svara

  Hej!

  Jag är en tjej på 23 och och jag studerar till polis och tränar mycket. Tycker att du har bra inspiration på din blogg och det får mig att vilja ta i mer i min träning å sådär:) Riktigt kul att se din utveckling med träningen nu och jag själv kör igång med någon sk deff snart, mitt mål är dock inte´att se ut som en tävlande i fitness utan mer slipa på konturerna;)

  HA det gott!

 10. 39, jobbar på hotell. Bor i Piteå. Tränar och har en förkärlek till LCHF.

  Minns inte hur jag hittade hit? Kanske från Katrin Z en ggn i tiden?

 11. Hej Philip! Tycker du har en grym blogg med massor av inspiration! har följt dig länge och hittade dig då jag själv är oerhört intresserad att hälsa och träning. Jag är snart 22, pluggar till idrottsvetare i Malmö. Vill jobbak i hälso/ träningsbranchen, driver bloggen Wellnessinspo.blogg.se som jag gärna vill utveckla större. Så där får ni gärna titta in för lite hälsa-pepp ;)
  Ha det toppen! Kram

  • Cecilia21 februari, 2013 kl. 13:15
  • Svara

  Hej Philip

  Jag heter Cecilia och är 32-årig jurist som spenderar dagarna vid mitt skrivbord i Stockholm. Vidare har jag två små barn, 2 och 4 år. Summa summarum behöver jag träna för att hålla mig fit och för att orka med i kidsens tempo. Jag kör mest pulsig cirkelträning i gymmet. Mitt standardgym är för övrigt SATS Odenplan (pga. barnpassningen) och jag brukar spana efter dig eftersom du tränar där då och då. Ingen framgång ännu dock :-)

  Tack för en superblogg!

  • Jenni21 februari, 2013 kl. 13:33
  • Svara

  Hej, jag är Jenni, 28 år och bor i Helsingfors, Finland. Hittade hit från Teresé Alvens blogg och har nu följt dig kanske en vecka. :) Tack för din peppande blogg!

  • Anonym21 februari, 2013 kl. 13:36
  • Svara

  Ja jag är en 21e tjej från Stockholm. Fann din blogg via instagram/din blogg.Jag har ”nyligen” börjat tränat.(Ett år sedan) och ptfia, din blogg är en av några som hjälper mig att motiveras.Jag har i allafall fastnat i gamla mönster. Jag tränar samma sak som jag gjorde i början och har inte känt riktig träningsvärk på länge. För mig är det egentligen inte allvarligt.(eftersom jag bara tränar för att hålla mig igång och gå ner i vikt) vilket jag har med den träningen jag gör med. Det är några kilon kvar.Dock måste jag nog fundera på vad jag vill uppnå och välja träningsform efter..VAD ska jag göra? Vet att jag behöver arbeta på tekniken..

  + Tycker att det är synd att du ”förespråkar” LCHF och Katrin…(Har svårt att ta dig på allvar..)

  • Susanne21 februari, 2013 kl. 14:01
  • Svara

  Hejsan Philip!
  Heter Susanne är är 23 år och bor i Malmö. Hittade hit av en ren händelse när jag sökte på träningsbloggar. Vill tacka för en underbar blogg med massa inspiration och pepp :D

  • Julia21 februari, 2013 kl. 14:32
  • Svara

  Hallå!

  Det var nyligen jag hittade din blogg, via instagram. Tycker att den är full med inspiration till en sån som jag. Som vill ha en tränad kropp, men vanligtvis är för lat för att ta mig till gymmet. Behöver all inspiration som går att få xD

  Jag är 20 år från Norrland. Jobbar som uska och för ett barnhem i Ghana. Tränar, hänger och gör allting annat som 20 åringar gör, hehe:)! Tack för en bra blogg !!

   • Julia21 februari, 2013 kl. 14:35
   • Svara

   http://juliaajoo.blogg.se

  • Julia21 februari, 2013 kl. 14:33
  • Svara

  Och om någon tycker Det skulle vara av intresse så är min blogg: http://juliaajoo.blogg.se

 12. Maria, 22, bor London och antligen borjat fa rutiner i traningen igen efter velande och flyttande mellan olika lander forra aret. Laser din blogg varje dag, for inspiration och for att fa mer kunskap om naring och halsa.
  Och sa bloggen ja, mariaeliasson.blogg.se

  Kram!

 13. Halloj! Jennifer heter jag kommer från Malmö, strax 26 år gammal och jobbar som undersköterska i Köpenhamn. Har själv lyckats gå ner från 84 kg till 62 kg på mina korta 163 cm :) Du är en inspirationskälla och hjälper iallafall mig att kämpa lite extra dom dagarna man inte riktigt orkar! Tycker du är grym och du ska vara stolt över hur du lyckats forma din kropp.. riktigt bra kämpat. Ingenting kommer gratis det vi alla som inspireras av din blogg :) Ha det gott!

 14. Hej!
  Karolin, 41 år, trebarnsmamma, lantbrukare, tränar just nu ”bara” gruppass, easyline, spinning, core, shapeup och vanlig gympa. Tränar för det är kul och för att klara av det relativt ”tunga” arbetet jag har. Hittade din blogg via Shervin. Tycker du skriver intressant om din träning! Lycka till!

 15. HEJ!
  Wiktoria heter jag och bor i gävle, har läst din blogg, ja jag vet inte hur länge. Hittade den nog genom Katrin och fastnade direkt, älskar när du lägger upp träningstips eller träningsövningar.
  Tack vare dig har jag börjat med LCHF och gått ner massa kilo, en lång resa kvar men det är så roligt att se resultat.
  Tränar mycket zumba och styrka, de är så jävla kuuuuul!

 16. Jag heter Alina och är 14 år. Går i 7:an på en skola i vasastan, stockhom.
  Älskar att träna och gör det ca 5 gånger i veckan. Hittade din blogg genom att jag försökte finna några träningsbloggar där jag kunde få inspiration och motivation ifrån. Då denna blogg är skitbra så fastnade jag (såklart) för den direkt. Du har varierande inlägg. Gillade speciellt inlägget du gjorde för knappt en vecka sen där du hade bilder på olika vältränade människor och skrev tex ” Denna tjej äter inget godis eller chips. tränar regelbundet mm…”
  Tack för en grym blogg! Kram!

  • Chloe Paulina Wallin21 februari, 2013 kl. 18:38
  • Svara

  Hej! Jag heter Chloe och är 15 år, snart 16 år gammal. Har följt dig enda från början då du började blogga och vet inte riktigt hur jag ”hittade” dig :) haha. Din blogg är verkligen riktigt riktigt inspirerande, samt din instagram.
  Är själv som man kan kalla det ”fitness freak” och älskar allt som har med träning och kost att göra. Min dröm är att jobba som kostrådgivare och personlig tränare!
  Tränar själv 6-7 gånger i veckan samtidigt som jag går i skolan. Har dessutom gått ned 15 kilo i fett sedan förra året tack vare bland annat inspiration från dig! Nu styrketränar och powerwalkar jag. Satsar på att bygga rejält med muskler och försöka tävla i framtiden!
  Hade vart riktigt kul om du kikar in på min instagram: chloepaaulina

  Kram på dig och lycka till med dieten :) GO HARD!

 17. Hej
  Lotta heter jag och hittade din blogg via Shervins sida. Följer båda och det är verkligen pepp vissa dagar att läsa hur ni kämpar
  Bor i Göteborg och jobbar som administratör.
  Kämpar just nu för att få igång kroppen igen efter en slö vinter och som sagt att läsa din blogg ger lust och energi.

  Min blogg nås på http://vinterros.blogspot.se/ och hade varit skoj att få en liten kommentar från dig också.

  Puss på den ursöta vovvens nos! Vad är han för ras?

  • Sophie21 februari, 2013 kl. 20:40
  • Svara

  Hej!
  Sophie heter jag, följer dig troget både här och på instagram, hittade till din blogg för något år sen och älskar all pepp man får härifrån och sen är du ju en fröjd att titta på också såklart ;) Jag är 22 år gammal och bor i Sollentuna, extraknäcker som instruktör på Nordic Gym i min hemstad lite då och då, jobbade en hel del i receptionen där innan jag flyttade till Sthlm, men är utbildad lärare så jobbar med det om dagarna. Träning i alla dess former är det bästa jag vet! :)

  • Mia21 februari, 2013 kl. 20:42
  • Svara

  Mia, 16 år från Norrköping
  Hittade hit när du började träna Katrin.
  Tränar själv fem till åtta pass i veckan med fokus på att bygga muskler. Blir minst tre styrkepass i veckan och uttöver det en del gruppass och powerwalks

  • Sus21 februari, 2013 kl. 21:11
  • Svara

  Hej!
  Jag heter Susanne och är 37 år. Jag började följa din blogg i samband med att jag började följa Katrins blogg.
  Jag behöver komma igång och träna, både för att hitta formen igen och för att bygga upp lite muskler. Jag använder din blogg som inspiration!
  Jag har även följt jennifers blogg och hennes resa. Men nu är jag lite bekymrad över hur det är med henne?

  • Linda21 februari, 2013 kl. 21:12
  • Svara

  25årig mamma som önskar hon vore i form men som inte är det!
  Men, snart så!! Sakta men säkert! Gillar att hitta nya tips och övningar till gymmet.
  Hittade hit när du började träna Katrin efter att hon fått Ringo..
  Jobbar som behandlingsassistent inom missbruksvården samt med människor med psykiska funktionshinder..
  Vi har precis öppnat ett gym i anslutning till jobbet som vi tar med oss några av klienterna till. Älskar att kunna inspirera dessa människor till träning och en bättre hälsa! Liindalarsson på insta:)

 18. Jag heter Emma och är 22 år gammal! Hittade hit till din blogg i ge och med att jag har gjort lite förändringar i min livsstil. Jag inledde året med att sätta upp ett träningsschema och ändra mina kostvanor, från vanlig kost till lchf. Har blivit så faschinerad av träning och kost efter dessa förändringar! Så nu läser jag din och många andra träningsbloggar :-) roligt att få tips och bli motiverad av rutinerade och vanliga människor! Din blogg är grym, fortsätt så.

  Kram!

 19. Hej Philip!

  Jag förstår att det är roligt att ”lära känna” sina läsare och därför skriver jag lite info om mig.

  Jag heter Maria, är 39 år, arbetar med adminstration i Göteborg. Jag hittade information om dig dels via KatrinZ, Magdalena Graafs och Shervins bloggar. :-)

  Det som är kul med dig, är att du kombinerar bilder med text på ett väldigt inspirerande sätt oavsett om du skriver på Instagram, här, eller på Twitter. Du ”snackar inte bara”, utan gör också det som krävs och sedan visar du upp skillnaden vilket gör mig väldigt peppad. :-)

  Har tränat mycket på gym tidigare, men fick tyvärr sluta med det för ett par år sedan då jag har fibromyalgi och inte klarar av att träna på samma sätt längre. Dåliga kostvanor och ingen träning ledde till en viktökning på närmare 45 kg. :-(

  Kombinationen av förändrat kostintag (jag äter allt, men inte alltid) och vardagsmotion har fått mig att tappa 38,6 kg än så länge. Nu blir det mest promenader och simning med enstaka övningar för mage, rygg, armar och ben ( i väldigt lätt tappning). Målet är -45 kg så att jag kommer ner till den vikt som jag hade innan jag blev sjuk och gick upp i vikt. So far, so good! :-)

  Fortsätt att skriva som du gör och att posta inspirerande bilder! Många gillar att följa dig, så även jag! :-) / Maria – http://www.alamaria.se

  • helen21 februari, 2013 kl. 22:34
  • Svara

  Socionomstuderande 21-årig tjej från Luleå, pluggar i Umeå och har ingen aning om hur jag hittade din blogg ;)

 20. Hej Philip!

  Jag heter Emelie och är en av dina nuvarande kunder.

  Som du vet så fyller jag 25 år om inte allt för länge (läs: en vecka exakt) och jag bor i Väsby. Jobbar som undersköterska på en liten demensavdelning och älskar det jag gör. Brinner för att göra det bättre för de äldre under deras sista tid i livet. Men målet ligger på att komma in på en barnspecialistundersköterskeutbildning till hösten och därefter jobba med någon form av sjuka barn.

  Jag har just nu en 23 veckor lång resa framför mig tillsammans med dig och tre veckor är avklarade. Vi har inte känt varandra alltför länge, men du har redan fått mig att tro på att jag kommer klara av det gigantiska (för mig) mål som vi har satt upp och jag känner inte en endaste lite tvekan om det. Inte längre, för du har fått mig att inse att jag KAN krossa mål.

  Tack för det! Och så ses vi på måndag… Det vore fint om du ville svara på om du kunde skjuta på tiden lite och köra typ klockan 17:00 istället, så jag kan få gå på mitt dokumentationsmöte utan att ha andan i halsen ;-)

  • Kath22 februari, 2013 kl. 07:55
  • Svara

  Hej,
  Hittade hit via Shervin och KatrinZ.
  43-årig tvåbarnsmamma, 18 o 23 år = ganska mycket egen-tid förutom jobb och markservice förstås. Jobbar som säljare.
  Äter lchf för att jag mår mycket bättre i kroppen av det. Tidigare tränat mycket gruppträning, aerobics, step, bodypump osv i ca 10år. Nästan ingen träning alls under två år, nyligen kommit igång igen, och hittat in i gymet – roligare än jag förväntat mig ;)
  Slukar all info och pepp om träning jag kommer över :)
  /K

 21. Jag är Jennifer, 25 år och med träning som en livsstil. Min hunk till sambo har samma livsstil vilket innebär mycket träning för oss. Han har ett EM-brons i BJJ och tränar gärna på elitnivå så man försöker ju hålla samma takt…

  Hittade in till din blogg för ett bra tag sedan, minns inte varifrån det var.

  • Amelie22 februari, 2013 kl. 11:12
  • Svara

  Jag är 23 och jobbar som sjukgymnast. Bor i Göteborg! Hittade din blogg för länge sen via Katrin Z :) sen dess har jag varit trogen läsare, men en väldigt dålig kommenterare ;)

 22. Jag är 25 år gammal, bor med sambo och hund i Stockholm. Utbildad jurist men jobbar i eget företag. Tränar så mycket jag orkar, löpning + gym sex dagar i veckan och utöver det går jag en timme i skogen med hunden dagligen. Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit, men har haft din blogg på min Bloglovin’ i ett drygt år.

  Jag gillar att du är mänsklig och lätt att relatera till, och samtidigt väldigt ärlig. Det är inte så mycket ”en perfekt front” som hos vissa andra bloggar.

 23. Jag följer din blogg dagligen. Hittade den via Magdalena Graafs blogg. Jag gillar din blogg eftersom du skriver om träning och hälsa som är ett stort intresse för mig. Det är kul att läsa din blogg eftersom den är så olik många andra bloggar jag läser. Jag är vänligt intresserad av bloggar och skriver en själv.

  • Ida22 februari, 2013 kl. 18:43
  • Svara

  Hittade precis hit och fastnade direkt! Så här har du en ny följare :)
  Ida heter jag, är 26 år och bor i Malmö men hänger mycket både i Stockholm och Örebro där en stor del av både vänner och familj finns.. Tränar ca 5 pass i veckan och din blogg verkar vara en härlig och pigg inspirationskälla! Jag ser fram emot att följa dig!
  Jag heter nilssonidaa på instagram :)

  Kör hårt!

 24. Hej inspirerande du! Jag heter Carolina, fyller 27 år i år och bor i söderköping i Östergötland.
  Jag hittade din blogg och din insta genom shervin och Katrin om jag minns rätt.
  Jag jobbar som vårdare med förståndshandikappade vilket är ett mycket givande yrke.
  När jag inte jobbar så är jag på gymmet, jag älskar att träna och svettas. Jag älskar att se och
  Känna hur min kropp ändrar sig tack vare träning och kost. Jag käkar LCHF och tränar helst varje dag.
  Jag har genom kosten och träningen hittills gått ner 35 kilo och jag har cirka 15 kilo kvar som jag gärna går ner.

  Du är grym tycker jag! Grymt inspirerande och jag blir alltid lika peppad och motiverad till att träna och bygga mer muskler när jag läser din blogg eller kollar dina foton på insta. Keep up the awesome job :)

  • Shelley22 februari, 2013 kl. 22:15
  • Svara

  Tja!! Shelley heter jag, 23 år och jobbar som förskollärare. Tränar styrketräning ca 5-6 ggr/veckan. Jag bor i Jönköping men snart i Vetlanda. Jag hittade din blogg för några veckor sedan då jag sökte efter träningsbloggar på Google, för att läsa om träning och finna ny motivation och inspiration. Du har en intressant och spännande blogg men framför allt peppande :)

  Jag har precis börjat räkna kalorier och äter ett visst antal per dag. Men när jag ätit så många kalorier jag får och sen lägger till min träning som jag utfört under dagen, då minskas ju kalorierna markant!! Måste man då äta mer för att komma upp till rätta kalorimängden? Lr hur funkar det? Ska man räkna kalorierna bara efter maten lr även med träningen? Jag planerar måltiderna så det stämmer med kaloiintaget. Använder appen shapeup.
  Sen så det här med vägning av mat, ska man väga maten före eller efter tillagning? Sägs olika.

  Ha det gött!!!

 25. Hej!
  Jag heter Johanna och tränar friidrott Jag är kulstöterska och min träning består av teknikträning, massa styrketräning, hoppstyrka och kondition uppdelat på 8-9 pass i veckan.
  Jag hittade din blogg eftersom den var nominerad till årets träningsblogg, tycker det är intressant att följa din diet nu :)
  Slänger med en länk till min youtube-kanal: http://www.youtube.com/user/honjohanna – där finns en del av min träning att följa .

  Kör hårt!!

 26. Sandra, 20 år och hälsopromotionsstudent som är bosatt i Göteborg. Brinner för hälsa, träning och bra kost och följer diverse hälsobloggar, bland annat din, och skriver även min egen blogg med mycket kostrelaterade och måbra-inlägg.

 27. Jag är en 23-årig tjej från Helsingborg som äntligen lyckats vända mitt liv positivt när det kommer till träning och kost. Självklart kan jag inte hålla de otroligt positiva effekterna kosten och träningen har på mitt liv, så nu bloggar jag om just det för att försöka få med mig så många andra som möjligt! Din blogg hittade jag in på av en ren slump. Då jag mest läser tränings-och hälsobloggar skrivna av kvinnor, så är din blogg perfekt att väga upp med ;)

  • Maria23 februari, 2013 kl. 15:30
  • Svara

  Följer din blogg sen några månader då jag såg Katrin Z rekommendera dig…och blev fast :-) ! Jag hör inte till din ”normala” kategori läsare, dvs ung, utan är en 40 år gammal kvinna som tränar ca 3-4 ggr/ vecka.

  Jag skulle önska att du skrev om hur du coachar en kvnina i min ålder med träning & kost, dvs vad bör jag tänka på för bästa möjliga resultat och vad bör jag äta för att hålla en slank kropp? Jag är 161 cm. TACK på förhand!

  • Christopher23 februari, 2013 kl. 20:31
  • Svara

  Mitt namn är Christopher, är 23 år och är bosatt i Visby mitt ute på östersjön. Jag har tränat seriöst så länge jag kan minnas och har haft ett stort intresse för bodybuilding och satsar själv på att få tävla en dag nere vid luciacupen på 90kg klassen.
  Jag hittade först till Martin Löwgrens blogg, Axon i smeknamn om ni vet om det. Sedan tänkte jag att det lär väl finnas fler träningsbloggar än bara Axons så sökte jag på träningsbloggar på google och du kom upp på första sidan för några månader sen och sedan dess har jag följt dig.

  Var uppe i Stockholm för någon månad sen även och tänkte jag skulle passa på att gymma på Delta för chansen att träffa dig och få lite råd och tips men då var du allt sjuk ;)

 28. Tjena! Första gången jag e här! Har 4 kids och 37 år är jag. Blev änka men hittade en ny kille som heter Ola, nu är vi gifta alltså… Jobbar som instruktör på Sats, utbildad PT och massör. Jobbar med Forever och säljer aloe vera produkter och letar sköna människor som vill jobba med mig. Lite kort om mig… :) Vill bli kändis på något sätt, vet inte hur bara. Har du något tips?
  Nu ska jag se hur du tränar och äter, det verkar ju gå bra för dig.

 29. Är en tjej på snart 25 år som är mamma till en son som blir 1 år den 6/3 bestämde under graviteten att när han födds så har jag ett år på mig att komma iform har gått ner 35 kg har 5 kvar men har mer muskler en innan :) blir inspirerad av din blogg hittade dig på instagram
  Har en tjänst i Nattpatrullen men är ingen natt maniska längre så är ute och söker dag jobb jag bor i luleå

 30. Hej! Jag är en tjej på snart 21 år som pluggar till sjuksköterska i Lund. Är väldigt intresserad av träning och kost och lär mig mer för var dag som går. Drömmer om att någon gång i framtiden läsa en PT-kurs och jobba lite extra som det. Älskar att kunna inspirera andra människor till att träna och äta bra, och därmed må bra. Alla vet att om fler hade levt ett hälsosamt liv hade kostnaderna i vården minskat rejält! Detta är mitt mål i mitt kommande yrkesliv, att få fler att leva hälsosamt, röra på sig, äta bra, sluta röka osv. Jag älskar min träning och drömmer även om att inom en snar framtid tävla inom fitness. Älskar att se vad man kan göra med sin kropp och testa sin självdiciplin.
  Bloggar om min träning och kost, men på grund av mycket skolarbete blir bloggen då och då bortprioriterad, tyvärr! Blir inspirerad av din blogg och läser den nästan varje dag. :) Hoppas att du gillar min! :) /Ella

  • Penny4 mars, 2013 kl. 01:09
  • Svara

  Hej Philip,

  Jag heter Pernilla, eller Penny som jag kallas för här i London. Jag är 30 och har bott i London i snart 11 år.

  Har läst din blogg ett tag och tycker den är väldigt inspirerande. Kommer inte ihåg hur jag hittade hit men det måste vart nåt år sen….

  Jag älskar att träna och kör just nu ett program som heter Insanity. Blir uttråkad rätt fort så försöker variera lite, men tränar mest hemma då jag är en singelmamma och har inte tid över för gym.

  Ska köra Tough Mudder i Juni så tränar speciellt för det just nu. Kommer bli awesome!!!!!!

  Försöker äta så ”rent” som möjligt men förbjuder inget. Tycker inte det funkar så bra med förbud :-)

  Har också en blogg där jag bloggar om allt å inget….in english :-)

  Penny xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.