Woop woop! Onsdagspasset färdigt!

Sådär! Onsdagens träningspass är avklarat. Det blev axlar för hela slanten. Eftersom det är Finest awards ikväll orkar jag inte gå runt med trötta ben så benpasset får vänta ytterligare en dag. Chico var så nöjd idag på gymmet. Han fick sitta och gosa med Cornelia en lång stund medan jag pysslade med annat. Han är sååå bortskämd den hunden haha.

Det var förresten riktigt bra tryck på Delta Gym idag. Det är bara människor som brinner för tränings som är där och köttar. Flera gladiatorer, bland annat Lina på bilden nedan och Ako, många fitnessprofiler, bodybuilders, kända personliga tränare och även kändisar som tagit träningen till en nivå högre. Riktigt bra blandning och mycket bra inspiration för alla som väljer att komma dit och träna.

Nä nu ska jag in i duschen, snart bär det av mot Café Opera. Ciao!

1 kommentar

    • Karolina14 februari, 2013 kl. 00:16
    • Svara

    Hej Philip! Tack för en fantastisk blogg med mycket inspiration. Nu har jag äntligen bestämt mig för att börja träna och ändra på min livsstil. Har skaffat ett gymkort och är riktigt taggad på det här! Men hur skall jag träna? Mycket kondition? Vill väldigt gärna gå ner i vikt först och efter det börja bygga lite muskler. Har även funderat på att köra med en LCHF-diet, har du några tips på enkla mellanmål som man kan köpa i affären när man är on-the-go? Ge gärna oss nybörjare lite tips! Kram på dig:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.