118 800 förklarar vem jag är

Smsade 118800 och frågade vem Philip Lailani är. De verkar känna mig bättre än jag själv gör.

”Philip är en fett allmänbildad och begåvad snubbe, men som av sin egna uppfattning ständigt lyckas bli missnöjd med verkligheten i svåra tider. Det skiter han förstås blanka Falköping i, och lever sig istället in i den fantastiska värld av historier och berättelser som fronten av modernkultur matar ut.
TV-spel, TV-serier och filmer är viktigare än luft, men att vara sådär nästan obehagligt mätt av chips står också högt på listan.
Mvh 118800”

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Maria M8 mars, 2013 kl. 16:14
  • Svara

  Hej Philip! Jag har en fråga som driver mig till vansinne. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen längre då min vikt påverkar och förstör mitt liv rent allmänt.

  Jag började med lchf för drygt tre veckor sen. Är relativt insatt vill jag hävda och ketostrixen visar oftast på ketos. Den första veckan var relativt strikt. Vecka nummer 2 blev det nog lite för mycket nötter och mörk choklad med tanke på att jag pluggar mycket och behöver ibland något att tugga på medan jag pluggar. Denna vecka, nummer 3, har jag blivit strikt igen och vill hålla det så. Mitt problem är att jag endast gått ner 1 kg på dessa tre veckor, trots att jag tränar 3ggr/vecka. Jag pluggar till civilingenjör och ska dessutom börja jobba om en vecka så hinner alltså inte med mer än 3 pass. De första två veckorna körde jag mycket kondition men denna vecka har jag lagt upp träningen genom 15min cross, styrketräning, och sedan 20min cross. Vad gör jag för fel? Oftast äter jag frukost runt kl 9-10, tränar runt kl 15-16 och äter middag omkring kl 17-18. Senare på kvällen kanske jag äter lite rester från middagen eller ost.
  Hoppas verkligen på svar då jag inte vet någon annan att vänta mig till.
  Jag vägde 75kg och har alltså bara gått ner till 74kg. Vill tillbaka till 62kg som ja vägde för drygt ett år sedan.
  Tack på förhand och hoppas innerligt på svar!

  • Karin F8 mars, 2013 kl. 21:39
  • Svara

  Ja du har ju faktiskt en liten chips-kula… :o

  1. Hahaha

 1. Hahaha.. helt utan att känna dig känns det inte alls som det är du… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.