-16 cm midja idag (dag 39)

Sitter här nyvaken. Kännner mig trött i musklerna men så j*vla träningssugen. Vätskan i kroppen släppte under natten och efter tre toalettbesök känner jag mig inte plufsig längre. Midjan mätte jag precis till 82 cm. Jag startade på 98 cm för fem och en halv vecka sedan och mäter nu -16  cm. Det är inte många centimeter kvar att ta av nu men det finns säkert ett kilo fett fördelat på kärlekshandtagen och den nedersta delen av magen. Förhoppningsvis hamnar jag på 79 cm midja inom någon vecka.

Trots mitt träningssug ska jag försöka hålla mig till endast ett pass idag och kanske en långpromenad senare ikväll. Det är bröst och baksida lår som står på tur att köttas någon gång efter 17. Vilket gym det blir får jag se när det är dags.

1 kommentar

    • Malin7 mars, 2013 kl. 19:16
    • Svara

    Philip har du nån tips till mig. jag vill så gärna ”deffa” eller bli mer fit men har väldigt svårt då jag har lidit av ätstörningar i 10 år, är nu frisk. Men hade jag ätit som du hade detta triggat till att äta-spy för ja hade blivit så vrålhungrig. just nu känner ja hur kilona sätter sig på mig å jag är inte alls nöjd längre med min kroppsform. ja är okej med att vara normalviktig men jag blir ju så stor när ja tränar tungt och äter därefter, inte alls kvinnlig. hade varit så himla tacksam för lite tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.