Blev torsk till slut ändå :)

Baaah.. Glömde tina torsk för middagen idag. Man tager vad man haver. Inte mkt fisk i de där alltså efter att jag pillat bort paneringen. Stekte utan matfett samtidigt som jag läste på kartongen att de där fem pyttesakerna innehåller ungefär 30 gram fett. Tur att det mesta finns i paneringen. Chico blev glad över den extra lilla måltiden iallafall. :) till fisken åt jag 300 g potatis, en halv burk lättkesella och sallad.

3 kommentarer

  • Sanna8 mars, 2013 kl. 09:28
  • Svara

  Det går fort att tillaga fryst torsk i ugnen :D men du kanske hade bråttom?
  Jag glömmer alltid att ta fram mat och har ingen microäckelvågsugn men som sagt, i ugnen går det undan.

  1. Ok. Tack :) då vet jag det nästa gång :)

 1. Torsk går att koka direkt från frysen också. På den jag brukar köpa står det till och med att det är rekommenderat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.