Bra magpass så här mitt i natten

Klockan är 1:30 och jag har precis avslutat ett magpass på träningsmattan här i vardagsrummet. Att sitta framför datorn ger mig massor av extra energi som jag gärna vill göra av med innan jag lägger mig. Eftersom jag inte orkar ta mig ut och promenera efter dagens benpass fick det bli ett magpass istället. Jag körde crunches, plankan, hjulet, höftlyft på sidan, taksparkar och lite annat smått och gott. Fördelen att köra hemma är att man kan köra utan tröja. Då kan man passa på att känna på musklerna som arbetar. Det motiverar otroligt att känna vilken kontakt man får med dem när man trycker samtidigt med handen. Att jag har mindre fett än på väldigt länge är också en bidragande faktor till den ökade motivationen.

Före passet: 

2 st finn crisp med enbart skivad kalkon
100 g. gravad lax
4 dl minimjölk

45 min efter passet (innan läggdags):

– Proteindrink (kasein)
– ZMA
– C-vitamin
– CLA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.