Bra pass på Nordic Wellness Tegnergatan

 

Idag testade jag Nordic Wellness på tegnergatan vid rådmansgatan ni vet. Det var ett mysigt litet gym. Det visade sig att jag känner flera stycken som tränar där och även flera som följer min blogg och instagram. Som ett trevligt litet familjegym med andra ord. Det är kontrast till Delta Gym och Sats Odenplan, vilket kan behövas de dagar man bara vill ta det lite lugnare. Idag blev det dock inget lugnt pass. Ryggen stod på tur att köttas. Chins, rodd, hantelrodd med mera plöjdes igenom. Lika skönt som alltid!

Jag trodde jag vägde 93 kilo, haha. Tji fick jag. Det är dock bara positivt eftersom jag trivs bäst med en högre vikt. Jag vet ju att fettprocenten sjunker för varje dag så det stör inte mig att väga 95+.

Dagsformen. Fettet på låren är helt borta, magen har en plufsig del längst ner och mina kärlekshandtag är väl fyllda till 20% av vad de var från början. Armarna har lite grann kvar och lite grann som måste bort på ryggen med. Bara att fortsätta som jag gör så ordnar det sig snart. :)

2 kommentarer

  1. Hej, jag undrar vad du anser om Nordic Wellness som gym i allmänhet? Är det ett bra byggargym eller snarar rehabgym för ”vanliga motionärer”. Vad är maxvikt på hantlar t ex. Svara gärna i min blogg / mejl.

    1. Tja, jag gillar Nordic. De har i princip allt man behöver och i de större städerna finns flera gym så man kan variera om man vill. Hantlarna är väl inte i det tyngsta laget men besök din lokala klubb så kan du be om att få gå in och titta innan du bestämmer dig. Fördelen med Nordic är att man kan träna sent på kvällarna även då receptionen stängt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.