Chicos instagram

På tal om instagram. Nu har Chico efter önskemål från fans runt om i världen skaffat sig sin egen Insta. Ni hittar honom om ni söker på SLEEPYCHICO

20130301-224012.jpg

2 kommentarer

    • Anton1 mars, 2013 kl. 23:58
    • Svara

    Hej Philip!

    Jag undrar vad du anser om att dricka en öl någon timme eller två efter träning i samband med måltid? Om man exempelvis har styrketränat och äter en proteinrik måltid efteråt, hur pass stor skada gör det att dricka en öl eller två till maten? Har sökt runt på nätet men finner inget konkret svar.

    1. Tja. Det är väl inte det mest optimala om det sker regelbundet eftersom alkoholen behöver brytas ner av kroppen. Har inget rakt svar men skulle tippa på att om det sker sällan så är det inget du behöver oroa dig över men om det blir efter varje pass så bör du byta dryck och prioritera träningen istället. :) Tänk på att du bryter ner musklerna när du tränar och att de repareras och blir starkare när du vilar efteråt. Bara dumt att äventyra den perioden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.