Då var det söndag igen…

Det blev en lång natt igår… Det brukar bli så när man rör sig på stureplan. Ni vet lördagskvällar är min fria tid då jag kopplar bort allt som har med träning att göra. Jag träffar folk, dansar, dricker några glas och njuter av livet. Man vill gärna inte att det ska ta slut när man väl är där så igår var jag en av de sista som lämnade stället klockan 5 på morgonen haha. Jag började kvällen med två glas redbull light och vodka. Drack en proteinshake, fortsatte med en cider och sedan blev det en spontan kyckling med ris på ett ställe i stan. Slutligen blev det ytterligare två cider. Det räckte för att jag skulle känna mig påverkad haha. Socker, jag vet but still no fat ;)

Väl hemma i morse blev det vatten, minimjölk, ett par finn crisp med kalkon, magnesium, zink och ännu mer vatten sen en lång skön sömn.

Idag vaknade jag 14.30 och tog en promenad med Chico. Jag fyllde på min kropp med aminosyror, CLA och en banan innan för att få tillbaka min energi. Jag stoppade även i mig en Heat tablett. Nu två timmar senare är jag hur taggad som helst och ser fram emot kvällens pass på Sats med Serdar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.