Dagens andra pass: Biceps + mage

Dagens andra pass blev på Nordic Wellness på Odenplan men för att piggna till gick jag in på ICA och köpte en redbull light. Den hjälpte kan jag säga. Från trött till supervaken på nolltid. Jag drack även en proteinshake med 40 g protein.

Eftersom jag körde rygg tidigare under dagen fick kvällspasset bli ett biceps och magpass. Totalt körde jag sju olika övningar för biceps (med hammercurl och omvänd skivstångscurl inräknat) och dagens favorit blev curl i TRX.

Efter passet åt jag en proteinbar med 25 g protein, 12 g kolhydrater och 4,3 g fett. 40 min efteråt åt jag tre stycken finncrisp med enbart kalkon på.

2 kommentarer

  1. Hur många set och reps kör du när du kör sju övningar för biceps?

    1. 3-4 set 8-15 reps. Kör på känsla snarare än att räkna exakt. Klarar jag fler reps så kör jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.