Dagens träningsövning

Träna rumpan och låren genom att stå på en stepbräda eller liknande. Hoppa ner med fötterna på var sida och böj på knäna så du kommer ner i en knäböj. Ju djupare du kommer desto mer får rumpan jobba.

2 kommentarer

  • Sara21 mars, 2013 kl. 15:31
  • Svara

  Tackar för en super bra blogg,man får en sådan inspiration av den o dig. Alla tips på bra träning o övningar mm.
  En fråga: jag läser att du gör övningar hemma också hur mycket ger det? Jag älskar o träna på gymmet det är min egen tid från min verklighet men med mitt liv så kommer gymmet sist under perioder i bland bara några dagar o i bland några veckor. Jag får inte en tränings känslan när jag är hemma för jag tror att det inte ger något. Men när jag läser att du gör det då måste det ge något? Det är ju inte som o träna på gym så klart men bättre än att inte träna alls? Har tillgång till att göra rätt bra träning hemma när jag kolla runt i hemmet behöver bara hantlar o piltboll så man har mer bred har ju mycket tid o träna hemma under dessa perioder.

  • Elin21 mars, 2013 kl. 23:13
  • Svara

  Ååå tack, skall testas!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.