Dags för en före och efter bild

9 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Grymt bra jobbat!

  • emma2 mars, 2013 kl. 15:21
  • Svara

  är du inte ihopa me din tjej längre? minns inte va hos hette

   • Emma2 mars, 2013 kl. 18:46
   • Svara

   jennifer hette hon kom ja på =)

  • Robert Emanuelsson2 mars, 2013 kl. 18:04
  • Svara

  Sjukt bra.

  • Patrik Lund2 mars, 2013 kl. 22:40
  • Svara

  Kan inte mer än att häpna över din formidabla förändring Philip! Vill tacka dig för din otroliga energi i skrivandet, tränandet och ditt sätt att inspirera mig och säkert många andra. Vem vet, vi kanske ses på en strand i sommar :) Med vänlig hälsning, Patrik Lund.

  • Sara2 mars, 2013 kl. 23:51
  • Svara

  Helvete vad du är grym! Nu när jag ändå kommenterar så vill jag passa på att ställa en fråga. Har läst din igenom dina svar ur katerogin ”Philip svarar” men inte riktigt funnit svarat på min fråga så nu till frågan – jag är 166 cm, väger för nuvarande hela 64 kg, har gymmat i 3 år. Varken dricker eller röker, håller kosten så gott jag kan och tränar 4-6 gånger i veckan.
  Innan min semester på 2 veckor tränade jag regelbundet, när det gäller kosten så åt jag 2-3 g protein per kg och undvek kolhydrater i form av bröd, pasta, potatis och ris, har gjort det i större grad av min kost under ett år, till ock från. Under semestern unnande jag mig allt i form av just de jag inte ätit tidigare, detta resulterade till en enorm viktuppgång och drygt 7 spruckna jeans, alla tröjor är givetvis för små nu och magen & valkarna som jag lyckats bygga på mig vägrar försvinna trots att jag tränar mer kondition nu än vad jag gjorde innan, är även ännu mer strikt med kosten.
  Får i mig kolhydrater från frukt & grönsaker, protein har jag redan nämnt, dricker även en proteinshake efter varje pass men fettet vägrar lossna. Vad gör jag för fel? Aldrig varit så omotiverad innan för nu har jag sotat i snart 5 veckor för kilon som tog mig 2 veckor att lägga på mig, hjäääälp blir ursinnig !

   • Sara2 mars, 2013 kl. 23:54
   • Svara

   5 månader*

   • Sara2 mars, 2013 kl. 23:55
   • Svara

   5 månader*

  • Jonas3 mars, 2013 kl. 00:49
  • Svara

  Hej!

  Hur mycket äter du per dag i kalorier och vad äter du då?

  Riktigt imponerande!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.