Den farliga hörnan på restaurangen…

Alltså…  godisbuffé. Vi var och käkade på Kinamuren vid Odenplan efter plåtningen och maten där är riktigt underbar. Jag åt sushi, ris och kycklingspett tills jag inte fick i mig mer haha. Vid glassen och den friterade bananen fanns massor av frukt men även en hörna med godisbuffé. Det är ju kul för barnen när det är lördag men att se (ja, det är inte helt korrekt av mig att säga det kanske, men nu är det så) överviktiga medelålders män och kvinnor ösa på med godis på tallriken bara för att det finns tillgängligt fick mig att känna ännu mer att jag inte ville äta det. Det handlar egentligen inte om just dem utan det påminner mig att om man frestas av sötsakerna är det väldigt svårt att hålla sig i toppform och då får man nöja sig med att kanske ha något större fettdepåer på kroppen. Nu kanske många tänker att det säkert var deras ätardag eller liknande. Men med tanke på deras kroppsform tror jag inte de äter bra mat över lag. Det visar bara att vi måste kämpa ännu mer för ett hälsosammare Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.