Det blev en kväll hos Boland och sedan Sliver

Igår var jag först en runda hos Boland och Emma för att fira Hassan ytterligare. Det blev ganska mycket folk där till slut men tyvärr var det få som ville gå ut efteråt. Det slutade med att jag och Gustav åkte in till stan själva. På Sliver befann sig nämligen Jiman och gänger med två välfyllda drinkbord.

Jag drack inte mer än 4 cider och ett glas whisky och cola på hela kvällen.

Jag var ju tvungen att ta en egobild när jag ändå var inne på toan haha.

Eftersom Jönköping fått för sig att stänga alla uteställen klockan 2 kändes det ganska ovärt att gå all in och behöva åka hem klockan 2 så tjugo minuter i stack jag och Gustav till donken istället. Bara tanken att få äta hur mycket jag vill fick mig så glad som på bilden ovan.

Här är min bricka innan jag kyckades få i mig alla 3000 kcal och nästan rullade därifrån.

Jag har nog aldrig vaknat så hungrig som i morse. Snacka om att det satte igång min kropp haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.