Fick ett mail…

Jag fick ett underbart mail härom dagen som jag fick lov att publicera i bloggen. Riktigt bra jobbat Johanna!

Från: ”Johanna Wahlbeck”
Till: ”Philip Lailani”
Ämne: Grym blogg och stort TACK

Hej Philip!

Jag vill verkligen att du ska veta att du är en stooooor inspiration vad gäller träning och kost.
Jag läser din blogg dagligen och du ger mig faktiskt massor med energi!

På självaste nyårsafton bestämde jag mig klockan tolv på dagen att nu fan får det vara slut med den slappa delen av mig, jag gick ut och sprang …jag ska bli fit och inget annat var hela tiden min tanke.
Jag har alltid spelat fotboll och tränat mer eller mindre men min dåvarande va så totalt ointresserad av träning att det påverkade mig negativt och jag fick ingen stöttning….jag såsade alltså mest runt då bara. gick ut och tog en prommis osv …inge större ansträngning.

Ifrån nyår och fram till nu har jag gått ner två storlekar ( til M) och mår såååå jävla bra! jag har alltid varit kurvig, men näe fan,…kärlekshandtag och annat skulle bara bort.
Jag löptränar ganska mkt, vilket jag fullkomligt älskar, samma sak med morgonPW.n, sen har jag min fotboll nu två dagar i veckan och så gymmet.
Jag har bytt livsstil och jag har ett mål nu fram till sommaren, för mig handlar det inte om att vara smal, det handlar om att må bra och känna mig stark. jag är på god väg,,alldeles by myself OCH din blogg! jag har inte haft några problem att lägga om kosten heller. Jag kanske e jävligt envis helt enkelt.

Iaf det jag ville med allt det här var bara att ge dig en massa cred för grym blogg, och tips osv! :)
Tack…..tack så jäkla mycket Philip!! :)

Mvh Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.